web analytics

Bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Het Noord-Hollands Duinreservaat, beheerd door PWN, is werkelijk de moeite waard. Wandelend en fietsend kunt u hier  genieten van het natuurschoon. Aan en op de Noordzee kunt u op tal van manieren recreëren. Zes zeer verschillende strandpaviljoens kunt u bezoeken tijdens uw strandwandelingen en na het zonnebaden. Ieder jaargetijde heeft zijn charme, of het nu voor een weekje is of voor een paar dagen onthaasten.

strand bos

In de bossen rond Bergen aan Zee en Schoorl kunt u ook heerlijk genieten. In het nabije Bergen kunt u terecht in museum Kranenburgh, Het Sterkenhuis, en het zeeaquarium . Ook de beroemde Ruïnekerk kunt u daar bewonderen. De winkeltjes, restaurants en terrassen in Bergen kunnen u wellicht bekoren. In de diverse supermarkten van Bergen kunt u proviand inslaan voor uw appartement, variërend van Aldi tot Deen en Albert Heijn.

Alkmaar met zijn beroemde kaasmarkt en het historische centrum is op slechts 11 km van Bergen aan Zee. Amsterdam en Haarlem kunt u binnen drie kwartier bereiken.

Schermafbeelding 2014-04-28 om 20.27.03

 

Powered by Wordpress, Redesign Theme by Tioreo